Assured algorithms for pension funds, insurance & asset management

Risk algorithms for regulated industries

Science Park 406, 1098 XH Amsterdam | +31 (0)20 303 8840

Analytische collega's (fulltime / parttime)

Wie is ALMAA?

Een software en adviesbedrijf gebouwd rond een ervaren team, gericht op industrieën onder toezicht van De Nederlandsche Bank: pensioenfondsen, verzekeraars, institutionele beleggers en banken. Wij ontwikkelen geavanceerde software waarbij meerdere aandachtsgebieden worden afgedekt. Voor pensioenfondsen, een markt waarin bijna €1400 miljard wordt belegd, ontwikkelen we geavanceerde software op het snijvlak van risico beheer, asset management en kostenbeheersing. We hebben ruim 20 jaar ervaring in deze markt op commercieel, functioneel en technisch gebied.

Wat maakt ALMAA?

Onze voornaamste activiteit is het maken van software waardoor efficiënter en beter gewerkt kan worden door 'asset-owners'. In het geval van pensioenfondsen betekent dit een efficiëntere inzet van middelen en beheersing van kosten, met als uiteindelijke doel (nu en in de toekomst) meer pensioen te kunnen uitkeren. We bouwen in Mendix (low coding platform) waarbij de focus ligt op business proces implementatie met behulp van slimme interfaces.

Wie zoekt ALMAA?

We zoeken collega's met een sterke analytische achtergrond (parttime of fulltime) die met ons willen groeien op functioneel en technisch gebied. Functioneel doordat je direct in aanraking komt met de klanten waar we mee werken. Technisch doordat we werken met Mendix (modern “low coding” platform), wat ons in staat stelt om te focussen op “wat we maken” in plaats van “hoe we het maken”.

We zijn op zoek naar mensen die zich verder willen ontwikkelen in:

  • Analyse (achtergrond wiskunde, econometrie, financiële economie)
  • Cijfermatige zaken waaronder beleggingen en actuariële kennis
  • Mendix, aangevuld met Javascript, UX, HTML-5
  • Integratie van verschillende systemen (SOAP/REST/Odata)
  • Systeem en Database ontwerp
  • UX/UI voor internationale klanten
Wat biedt ALMAA?

Werk in een ingewikkelde markt waar nog een hoop te winnen is door inzet van slimme software, waar je in korte tijd enorme persoonlijke progressie kunt maken in zowel functionele als technische kennis en vaardigheden. We bieden een uitstekend salaris plus ruime variabele beloning, fijne werkplek op het Science Park en veel (vakinhoudelijk) plezier.

Mail naar werk@almaa.nl of bel 020-3038840 (Lex)